Over ons

Over ons

Onze visie op arbeid, organisatie & gezondheid

Arbeid, organisatie en gezondheid zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door vraagstukken vanuit deze samenhang te benaderen, zorgen wij daadwerkelijk voor verandering van organisaties, teams en/of individuen. Dit alles om de gewenste arbeidsprestaties en gevoelens van arbeidstevredenheid, motivatie voor de functie, binding met de organisatie en welzijn te realiseren.

Wanneer u op een onderbouwde en tegelijk praktische wijze wilt veranderen, dan kan Schaepkens van toegevoegde waarde voor u zijn. We zijn zowel in Nederland als België actief.

Ons team

leon.schaepkens@schaepkens.com

 LinkedIn

 Erkend Psycholoog

      

mr. drs. Leon Schaepkens MSc

Leon is de oprichter van Schaepkens BV. Hij studeerde eerst economie aan de HEAO en daarna bestuurskunde, rechten & psychologie aan de universiteit. Hij heeft veel ervaring op het terrein van organisatieverandering, leiderschapscoaching, assessment, bestuur & politiek, personeel & organisatie en arbeid & gezondheid.

Leon is lid van de Raad van Commissarissen van Vixia, het sociaal werkvoorzieningsbedrijf in de regio Sittard. Voorheen was hij actief als toezichthouder bij ouderenorganisatie Sint Jozef in Meijel (lid RvT), woningcorporatie Maasvallei in Maastricht (voorzitter RvC) en Riagg-Maastricht (lid RvT).

Leon is naast organisatieadviseur, ook cognitief therapeut i.o., (ademhalings) coach en opgeleid in traumabehandeling (EMDR) en schematherapie. Aan het Jungiaans Instituut te Nijmegen verdiepte hij zich in de analytische psychologie.

Leon heeft een genuanceerde kijk op organisaties en mensen ontwikkeld. Voorheen was hij mede-eigenaar van HR-bureau Beljon + Westerterp en daarvoor van organisatiebureau Geerts & Schaepkens.

Bestuurskundig - jurist | Psycholoog NIP | Cognitief therapeut i.o. | Coach
(+31) 06 10 891 899 of (+32) 0468 581 893 

agnes.koch@schaepkens.com

 LinkedIn

    

drs. ing. Agnes Koch

Agnes Koch heeft een sterke interesse in functioneren van mensen in een werkomgeving. Zij heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de HTS, Psychologie aan de Universiteit Utrecht en een post-HBO-opleiding Loopbaanbegeleiding gevolgd. Sinds 1991 is Agnes werkzaam als assessmentpsycholoog, een functie waarin het functioneren van mensen in de werkomgeving centraal staat.

Agnes heeft bij verschillende organisaties gewerkt en heeft ervaring met assessments t.b.v. personeelsselectie, interne mobiliteit, re-integratie- en loopbaanvragen. Zij heeft ervaring met functies van VMBO-niveau tot Universitair niveau voor zowel  profit als non-profit organisaties. Tevens heeft zij ervaring in coaching en training van gedragsvaardigheden.

Kenmerkend is haar respectvolle, secure en gedegen werkwijze. Zij kijkt op een realistische wijze naar kwaliteiten en mogelijkheden van mensen. Zij houdt ervan om mensen te adviseren en te coachen, opdat mensen zich verder kunnen ontplooien. 

Registerpsycholoog NIP | Arbeid en Organisatie | Coach
(+ 31) 06 14 75 94 13

info@pluijm-oc.nl

 LinkedIn

  

drs. Lester van der Pluijm MSc MA

Lester van der Pluijm is cum laude afgestudeerd in sociologie en heeft daarnaast cum laude een onderzoeksmaster logica en argumentatie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Na gedegen onderzoekservaring opgedaan te hebben met statistiek als beleidsonderzoeker bij de gemeente Almere, richt hij zich sinds 2013 als zelfstandig onderzoeker op het vormgeven van data-analyses en methodieken voor big data. Hij heeft een genuanceerde benadering en ziet het als de kunst om te balanceren tussen goed luisteren naar de data en het kritisch open blijven staan voor onverwachte resultaten. Integriteit en privacy gericht werken staan voorop.

Geassocieerd partner en specialist en adviseur in data-analyse
(+31) 06 43 78 45 79

info@schaepkens.com

 LinkedIn

    

drs. Petra Boekestein

Petra Boekestein studeerde klinische-, gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht en heeft vervolgens de Postdoctorale basisopleiding voor de Selectiepsychologische Adviespraktijk afgerond. Na een tijd in een klinische setting werkzaam te zijn geweest, als psycholoog op de afdeling medische psychologie van het Catharina Ziekenhuis, heeft Petra in 2005 de overstap gemaakt naar de arbeid- en organisatiepsychologie. Sindsdien is zij werkzaam als (assessment)psycholoog/adviseur, waar zij inmiddels bij verschillende organisaties ervaring heeft opgedaan met uiteenlopende selectie-, ontwikkeling- en loopbaanvraagstukken.

Haar interesse gaat uit naar arbeid en gezondheid, waarbij zij het functioneren en welbevinden van mensen in hun werkomgeving centraal stelt. Zij houdt ervan om vanuit een ontwikkelingsgericht perspectief te beoordelen, coachen, begeleiden en trainen. Zowel als persoon als in haar werk heeft zij respect, vertrouwen en integriteit hoog in het vaandel staan. Verder laat zij zich kenmerken door haar kwaliteitsgerichtheid en haar mens- en klantgerichte benadering.

Psycholoog NIP | assessmentpsycholoog | coach
(+31) 06 43 50 53 99

Onze partners

    

Haute Equipe is een toonaangevend adviesbureau voor overheden, onderwijs- en zorginstellingen. Zij houden zich bezig met vraagstukken op het gebied van middelen- informatie- en procesmanagement, subsidies, revolverende fondsen, algemeen en bestuursrecht, decentralisaties (WMO, Jeugdzorg, Passend Onderwijs, Participatie), ruimtelijke ontwikkelingen en (gemeentelijk) vastgoed.

  

De Virtual Assistant Company helpt organisaties en ondernemingen in hun business het verschil te maken en de waarde te creëren waar zij naar op zoek zijn, door te zorgen voor 'de olie in de motor'. 

De dienstverlening van de Virtual Assistant Company bestaat uit het bieden van brede ondersteuning op het terrein van bestuurlijke zaken, communicatie, organisatie en dagelijks management. 

Met een dienstverlening op maat zorgt de Virtual Assistant Company dat klanten zich kunnen focussen op hun corebusiness. 


 

Deel deze pagina op