Klanten

Referenties

                               

Harrie Timmermans, lid Raad van Toezicht Vixia

"Ik mag Leon ontmoeten in zijn rol als commissaris bij Vixia. Tot genoegen. Ik waardeer zijn scherpte en analytisch vermogen, in combinatie een groot hart voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat een en ander gelardeerd wordt met een portie humor, maakt het voor mij nog aangenamer".

      

drs. Tonnie van Ham, partner/ senior adviseur

Bureau van Ham & Van der Heijden werkt veelvuldig samen met Leon op het gebied van assessments, teamontwikkeling en organisatie inrichtingsvraagstukken. Leon schakelt snel, is professioneel en deskundig. Wij, maar ook onze kandidaten, ervaren Leon als een plezierige gesprekspartner, eerlijk en to the point. Hierdoor voegt hij inhoudelijke waarde toe.

Marion van Limpt, (voormalig) directeur Baanbrekers

"Ik ken Leon in verschillende rollen, als kwartiermaker, adviseur/coach en als commissaris. Mijn ervaring is dat Leon met zijn scherpe analyses razendsnel tot de essentie komt. Zijn adviezen zijn soms confronterend maar altijd realistisch. Zijn interventies zijn raak. Met grote betrokkenheid voor de medewerkers waarvoor en waarmee we werken; daar gaat het (hem) immers om."

Tessa van Loo-Janssen, Manager MeanderWerk

"De MeanderGroep heeft de assessmenttool van bureau Schaepkens ingezet bij de aanname van nieuwe medewerkers. Leon reageert snel, het rapport is zeer uitgebreid en geeft een goed beeld van de sollicitant."

Jos Prevoo, HR-adviseur Arcus College

"Wij hebben bureau Schaepkens gevraagd selectie-assessments af te nemen in het kader van sollicitatieprocedures. Daaruit kunnen wij vaststellen dat Schaepkens vakbekwaam is en ook oog heeft voor beroepsoverstijgende competenties. De onderzoeken en rapportages van de selectie-assessments bieden de benodigde zekerheid voor het waarborgen van de continuïteit van onze organisatie en verhogen de slagingskans van een werving- en selectietraject met een significant niveau."

Susan Achterberg-Meertens, directielid gemeente Heerlen

"Leon heb ik leren als een deskundige partner, die meedenkt met de opdrachtgever. Hij is reëel in wat hij kan betekenen, werkt snel en is altijd bereid extra toelichting te verzorgen over de uitkomsten van de assessment."

Carin van Mol, HR-manager Duo Penotti

"Leon is empathisch, humoristisch en pragmatisch. Zijn vakkennis is enorm (breed), hij is betrouwbaar en in staat moeilijke onderwerpen, makkelijk bespreekbaar te maken. In zijn begeleiding blijft Leon altijd realistisch en, indien nodig, confronterend. Mijn ervaring is dat kandidaten met Leon's "richtinggeving", op een hands-on, relaxte en prettige wijze, hun uitdagingen onder ogen gaan zien, doelstellingen realiseren en uiteindelijk met hernieuwde energie en inzichten, werk en leven oppakken!"

John Seetsen, HR-manager gemeente Kerkrade

"Leon Schaepkens werkt nauw met ons samen waarbij hij adviseert vanuit een professionele houding. Ik vertrouw en waardeer hem om zijn goede kennis van onderzoeksmethodieken gecombineerd met een uitstekende kennis van het vakgebied, hetgeen resulteert in een to the point advisering en duidelijke aanpak. Gekoppeld aan het bovenstaande heeft hij een prima gevoel voor verhoudingen en de relatie waarbij afspraken vanzelfsprekend worden nagekomen."

Marja Lensink, directeur/ eigenaar MATT-talent

"Ik werk regelmatig samen met Leon voor onze klanten. Hij heeft mooie instrumenten ontwikkeld om de cultuur in organisaties te onderzoeken en daarmee beter passende interventies te kunnen kiezen. Bij assessments levert hij goede kwaliteit, is hij snel en flexibel en geeft heldere en zorgvuldige adviezen aan zowel kandidaten als opdrachtgevers. Daarnaast is het een prettig mens om mee samen te werken."

Stan van de Laar, managing partner / senior adviseur

"Schaepkens verzorgt voor ons standaard de ontwikkel- en selectieassessments voor alle adviseurs die we aan ons bureau - SVDL - beogen te verbinden. De inzichten die Leon ons en onze nieuwe collega's daarmee geeft, zijn zeer waardevol en worden met een professioneel én persoonlijk gesprek geladen."

Monique Billekens, Manager P&O MTB

“ik heb de afgelopen 20 jaar een aantal assessments mogen maken. Het was meestal veel van hetzelfde en ik heb de toegevoegde waarde niet kunnen ontdekken. Totdat ik in 2018 bij Leon Schaepkens het assessment heb gemaakt en met hem het aanvullend en uitgebreid gesprek heb gevoerd. Wat mij betreft een cadeau! Fijn als kleine puzzelstukjes gewoon op hun plaats vallen. Professioneel, zorgvuldig en persoonlijk.”

   Assessment           Assessment
Reorganisatie, leiderschap en cultuur Assessment
Assessment, coaching en teamontwikkeling Coaching
Teamontwikkeling en cultuur Re-organisatie

Deel deze pagina op