Diensten

Al ruim 20 jaar dé expert in werkgedrag. Een net even iets andere benadering van uw vraag door het combineren van psychologische, bestuurlijk-juridische en bedrijfskundige kennis en ervaringen. Meer dan 500 mensen en 250 organisaties & teams gingen u de afgelopen jaren voor.  Wij zijn geregistreerd bij de diverse kwaliteitsinstanties gericht op onderstaande diensten:

Assessment

Spreker en inspirator

Leiderschap

Teambegeleiding

Organisatieverandering

Coaching

Therapie

Daarnaast publiceert Leon Schaepkens over deze onderwerpen.

We zijn niet zo rationaal als we denken. Onze voorouders hebben miljoenen jaren lang geleefd als nomadische jager-verzamelaars. Pas zo’n tienduizend jaar geleden zijn we gaan wonen in dorpen en steden. Ons brein is grotendeels nog steeds het product van die tijd op de Afrikaanse savanne. We voelen ons goed als we voorzien worden in onze psychologische basisbehoeften: veiligheid, verbondenheid, waardering, autonomie, zelfexpressie en we duidelijke grenzen hanteren.

Succesvolle leiders voorzien in deze behoeften. Topteams ontstaan mede door psychologische veiligheid. Ons gedrag wordt onbewust stevig aangestuurd door dit oude psychologische DNA. Cultuurverandering is geen abstract thema maar concreet gedrag tussen jou en mij waarbij deze behoeften centraal staan. En organisatieverandering is geen spreadsheetoefening. Verandering gaat over mensen die tevreden, gemotiveerd en gezond naar het werk willen komen. Steeds meer negeren wij onze basisbehoeften. Het gevolg is dat we psychologisch en biologisch oververhit geraken. Stress, angst en uitval zijn het gevolg. Dat kan echt anders! 

In onze dienstverlening staan deze psychologische basisbehoeften centraal. Dat is geen vaag gepraat. Met onze diensten willen we concreet en daadwerkelijk verbeteringen realiseren. Onze adviezen zijn onderbouwd en praktisch. Soms gaat dit gepaard met suggesties die u misschien liever niet wil horen. Dat is niet vervelend bedoeld naar u als opdrachtgever, maar gericht op de beste oplossing voor uw vraag.

Graag vertellen wij over ervaringen die wij hebben met onze klanten en over onze mislukkingen waar we van geleerd hebben.

Stuur ons een bericht